Торти

Свадби, родендени и разни други прослави не можат да бидат замислени без торта. Во слаткарница ПАЛМА тортите се направени од одбрани состојки од најдобар квалитет и припремени на традиционален начин.

Колачи

Во слаткарница ПАЛМА можете да пробате најразновидни слатки задоволства, Тука ги правиме напознатите традиционални слатки, како и новите интернационални колачи. Одберете кој вкус најмногу би сакале да го пробате.

Сладолед и пијалоци

Препознатливи сме по уникатниот вкус на најразлични видови сладоледи, кои се главниот белег на слаткарницата "ПАЛМА". Посебно сме горди на нашите освежителни пијалоци: боза, боровница и лимонада.

Контакт информации

> Бул. Партизански Одреди 121 Карпош 4, Скопје, Р.Македонија

> Тел: 02 / 3078257

> kontakt@palmaslatkarnica.mk